Input nodig?

Input nodig?

Marcel Interieurs heeft de onderstaande nieuwsbrief ‘Input nodig voor uw winkelinrichting?’ verstuurd vandaag. Via deze link is deze te lezen. Wilt u de nieuwsbrief ook graag ontvangen? Via deze link kunt u zich hiervoor aanmelden.

 

Input nodig voor uw winkelinrichting?

Uw interieur als visitekaartje
Al ruim twintig jaar zit Marcel Hutten in het vak ‘interieurbouw’. Zijn expertise deed hij op bij verschillende interieurbouwers en sinds januari 2013 werkt hij vol passie in zijn eigen bedrijf. Creatief, maar to the point. Dat is hij en zo werkt hij. Afspraak is afspraak, altijd met oog voor de wensen van zijn opdrachtgevers.
Van concept tot realisatie van uw ideale interieur
Marcel Interieurs is groot in kleinschaligheid. Zo is Marcel persoonlijk betrokken bij elke opdracht: van idee naar ontwerp en uitvoering. Hij denkt mee in mogelijkheden voor uw interieur. Zowel in grote projecten als kleine aanpassingen. In beide ziet hij een mooie uitdaging. Een uitdaging die samen wordt aangepakt!
Interieur voor overheidsinstellingen, maar ook kantoren en winkels
Marcel Interieurs heeft verschillende projecten gerealiseerd voor bedrijven en particulieren. Hij maakte het interieur voor verschillende overheidsinstellingen, organisaties in de gezondheidszorg, kantoren en winkels. Een aantal van deze projecten kan je op de website terug vinden. U kunt hem altijd bereiken voor meer informatie over de mogelijkheden.

Interesse?

Marcel heeft inmiddels al verschillende projecten op zijn naam staan, waarbij de diversiteit groot en uitdagend is. Kijk voor de volledige portfolio op de website.

Heeft u interesse of wilt u toch eens met hem sparren over mogelijkheden met uw interieur? Laat het hem weten!

Marcel Interieurs

H.W. Iordensweg 121a
7384 AL Posterenk

Mob: 06-55830270
Email: info@marcelinterieurs.nl
BTW: NL818851648B01
KVK: 08168403
Facebook Marcel Interieurs