Over Marcel Interieurs

P1200043Over Marcel Interieurs

Uw interieur als visitekaartje
Al ruim twintig jaar zit het team van Marcel Interieurs in het vak. Zij hebben hun expertise opgedaan bij verschillende interieurbouwers en sinds januari 2013 werken zij vol passie in het bedrijf. Creatief, maar to the point. Dat is Marcel Interieurs en zo werken zij. Afspraak is afspraak, altijd met oog voor de wensen van de opdrachtgevers.

Van concept tot realisatie van uw ideale interieur
Marcel Interieurs is groot in kleinschaligheid. Zo zijn zij persoonlijk betrokken bij elke opdracht: van idee naar ontwerp en uitvoering. Zij denken mee in mogelijkheden voor uw interieur. Zowel in grote projecten als kleine aanpassingen. In beide zien zij een mooie uitdaging. Een uitdaging die samen wordt aangepakt!

Interieur voor overheidsinstellingen, maar ook kantoren en winkels
Marcel Interieurs heeft verschillende projecten gerealiseerd voor bedrijven en particulieren. Zij maakten het interieur voor verschillende overheidsinstellingen, organisaties in de gezondheidszorg, kantoren en winkels. Een aantal van deze projecten kunt u op de website terug vinden. U kunt hen altijd contacteren voor meer informatie over de mogelijkheden.