Vacatures Interieurbouwer / Machinaal medewerker / Monteur

Vacatures Interieurbouwer / Machinaal medewerker / Monteur

Marcel Interieurs heeft op dit moment een drietal vacatures openstaan. Het betreffen allemaal full-time functies. Lees hieronder verder!

Vacature Interieurbouwer / meubelmaker

Is meubel maken jouw passie? Ben je creatief, maar ook to-the-point en een harde werker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Marcel Interieurs ontwerpt, produceert en monteert op maat gemaakte meubelen voor zakelijke en particuliere klanten.

Vind jij het leuk om te werken in een klein team, waar het interieur en de wens van de klant voorop staat? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe meubelmaker!

 

Vacature Machinaal medewerker

Heb jij het talent om van niets iets te maken? Heeft een zaagmachine voor jou geen geheimen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Machinaal medewerker.

In onze eigen werkplaats heb je de mogelijkheid om de mooiste dingen te maken! Vind jij het leuk om te werken aan diverse soorten projecten, waarbij je telkens nieuwe uitdagingen aangaat om voor de klant iets moois te maken? Solliciteer dan snel!

 

Vacature Monteur buitendienst

Marcel Interieurs is per direct op zoek naar een Monteur buitendienst. Ben jij die ‘handige-harry’ die zijn (of haar) hand niet omdraait voor lastige klusjes? Die het leuk vindt om met klanten om te gaan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe monteur!

 

En verder..

– Opleidingsniveau MBO / HBO, of door ervaring verkregen

– Rijbewijs B is een must

– Geen negen tot vijf mentaliteit

– Salaris conform CAO

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

– Prettige collegiale sfeer

Meer informatie of solliciteren?

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Hutten via info@marcelinterieurs.nl of stuur direct jouw sollicitatie met motivatie per e-mail of via onderstaand contactformulier.

 

Solliciteer direct!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Op welke functie wil je solliciteren?

Waarom ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

Voeg hier je CV toe

Heb je verder nog vragen?